Azok a cégek, akik velünk dolgoznak, többszörösen is jótékonykodnak. Megrendelésükkel a társadalmi felelősségvállalásért három módon is tesznek:

  • először is, mert a dolgozóik lelki állapotát támogatják az egészségpszichológiai programmal
  • ezen kívül mi gondoskodunk arról, hogy a megrendelt összeg 10%-át iskolai programokra fordítsuk, akkor is, ha a Pszicho Natur Pharma Bt-nkkel kötött szerződést
  • amennyiben alapítványunkat (Lélekkel az Egészségért Alapítvány) bízza meg a programmal, úgy az alapítvány működését is támogatja. Bővebben alapítványunk működéséről: www.lelekkel.hu

Minden megrendelőnk a Sulinyugi projektünket támogatja, melyben az iskolai stresszkezelésért teszünk, kiemelt témákkal elérve a gyerekeket, pedagógusokat és a szülőket is. A megrendelőink eldönthetik, hogy a saját megrendelésük összegének 10%-át melyik iskolára vagy osztályra szeretnék költeni. Kérjük ezen szándékát jelezze céges kapcsolattartónknak.

Sulinyugi projektünket céges szponzorálással is támogathatja. Bővebben a www.sulinyugi.hu honlapon olvashat az iskoláknak szóló jótékonysági programunkról. Amennyiben adománnyal támogatná a programot, adományát az alábbi számlaszámra várjuk: 11600006-00000000-44298384. A megjegyzés rovatba odaírhatja: Lélekkel az Egészségért Alapítvány, és ha konkrét osztálynak, iskolának szeretné adományozni, akkor az iskola nevét és helységét.

Összeg: